تولید چسب پرایمر
اطلاعات بیشتری درباره این محصول در ادامه مطالعه نمایید
مشخصات محصول :
- بسته بندی: سطل
- گروه رنگی: سفید
توضیحات :
پرایمرهای اکامپلیمر در دو گرید عرضه شدهاند. گرید اول برای نوارهای PVC با کربنات بالای ۶۵ درصد و گرید بعدی برای نوارهای PVC و فیلمهای PVC پرس وکیوم و رولفرمینگ و رپینگ با خلوص بالای PVC مناسب است.
در این مقاله از اوکام درباره تولید چسب پرایمر توضیح دادیم همراه ما باشید.
چسب پرایمر پشت نوار لبه
نوار چسب های پرایمری از دو جزء اصلی تشکیل شده اند که شامل: قسمت چسب، که بر روی نوار قرار میگیرد و سرتاسرآن قابلیت چسبندگی دارد و قسمت پشتی نوار چسب ها که از کاغذ، پارچه و یا پلاستیک تشکیل شده اند و چسب را نگه میدارند.
در حال حاضر چسب پرایمر پشت نوار لبه برای اهداف مختلفی طراحی میشوند و هر کدام از آنها از نظر طول، عرض و استحکام متفاوت هستند. به دلیل قدرت چسبندگی بالا، این نوار چسبها، کاربرد های مختلفی دارند و برای انواع مصارف صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار میگیرند.
چسب پرایمر پشت نوار لبه و ساختار آن
در طراحی چسب پرایمر پشت نوار لبه، پشتی نوار باید به خوبی چسب را بر روی نوار نگه دارد. اغلب پشتی نوار چسب ها از پلاستیک تشکیل شده است ولی ممکن است از مواد دیگری نیز استفاده شود.
با این حال موادی نیز وجود دارند که این محصول به خوبی به آن ها نمیچسبد؛ پلی اتیلن، پلی پروپیلن، تفلون، لاستیک و سیلیکون برخی از این مواد هستند. نکته اصلی در مورد پرایمر این است که: کشش سطحی را افزایش میدهد و باعث میشود پشتی و چسب محکم تر به یکدیگر بچسبند.
چسب پرایمر پشت نوار لبه، علاوه بر پشتی و چسب از جزء دیگری نیز تشکیل شده است. لایه های جداکننده جزء سوم یک نوار چسب محسوب میشوند. برخی از نوار های چسبی دارای لایههای جدا کننده خاصی هستند که به اصطلاح روکش آزاد یا آستر رها کننده نامیده میشوند و در قسمت بالا قرار میگیرند، به طوری که نوار چسب هنگام رول شدن به لایه بالایی نچسبند.
چسب پرایمر پشت نوار لبه و کاربرد آن
چسب پرایمر پشت نوار لبه، کاربردهای متفاوتی دارند و کیفیت و قدرت چسبندگی آنها به برند و مارک استفاده شده بستگی دارد. قبل از استفاده از چسب پرایمر پشت نوار لبه، لازم است اطمینان داشته باشید که این محصول برای این کار مفید و مناسب است تا در صورت انتخاب نادرست، دچار مشکل نشوید.
در اینجا ابتدا راهنمای کامل چگونگی استفاده از چسب پرامر پشت نوار لبه را شرح میدهیم و در ادامه به بررسی کاربردهای این محصول میپردازیم. قبل از استفاده از چسبهای نواری، لازم است با توجه به نوع پروژه خود، محصول مناسبی را انتخاب نمایید.
در مراحل بعدی استفاده از دستگاههای مخصوص به نام لبه چسبان جهت استفاده از این نوار چسبها است که لازم است در این مورد نیز دقت شود. انتخاب طرح و شکل مناسب با کار، یکی دیگر از مواردی است که باید مدنظر قرار گیرد. شرکتهای تولید این نوارهای لبه، اندازههای متفاوتی را جهت استفاده در مناطق مختلف در نظر گرفته اند.
قبل از خرید محصول باید از سایز محل مورد استفاده اطمینان داشته باشید و سپس اقدام به خرید نمایید.
چسب پرایمر پشت نوار لبه و مزایا
این چسب نواری، مزایای متفاوتی دارد و با ورود خود، تحول عظیمی در صنایع چوب و نصب آنها بوجود آورد. از مهمترین مزایای این محصول، عایق بودن آن است. به دلیل خاصیت چسبندگی بالایی که دارد و عایق خوبی برای رطوبت و نفوذ گرد و خاک محسوب میشود.
استفاده از چسب پرایمر پشت نوار لبه برای زیبایی، یکی دیگر از فواید این نوارها است. بعد از برش انواع چوبها مانند ام دی اف، نئوپان و غیره، لبههای ناصاف و زبری ایجاد میشود که با استفاده از این نوار چسبها، میتوانیم به خوبی این قسمتها را پوشش دهیم.
این چسبها طرحهای متنوعی دارند و برای انواع سلیقهها و مکانهای خاص، مناسب و قابل اجرا هستند. استفاده آسان و راحت، کیفیت بالا و قدرت چسبندگی زیاد، قابلیت استفاده بر روی انواع مواد و اندازههای متفاوت آنها، از سایر مزایای این نوار چسبها محسوب میشود.
پیشنهاد مطالعه : پرایمر پی وی سی
تولید چسب پرایمر
به طور کلی پرایمر ها دو نوع هستند، پرایمر های بر پایه آب و پرایمر های بر پایه روغن. ویژگی پرایمر های بر پایه آب این است که با محیط زیست سازگاری دارند و بدون بو هستند؛ مانند پرایمر آکریلیک و پرایمر لاتکس.
اما ویژگی پرایمر های بر پایه روغن مانند پرایمر آلکیدی این است که دارای چسبندگی بسیار بالایی هستند. هم چنین پرایمر ها بر اساس نوع حلال به سه دسته پایه حلال، فاقد حلال و پایه آب تقسیم میشوند و اگر بخواهیم با توجه به کاربرد شان آن ها را دسته بندی کنیم شامل: پرایمر های ضد رطوبت، پرایمر آنتی استاتیک، پرایمر بتن و پرایمر رنگ میشوند. در ادامه به معرفی انواع پرایمر ها و بیان مزایای استفاده از آن ها خواهیم پرداخت.
پرایمر آکریلیک
از دسته پرایمر های بر پایه آب هستند که به خاطر اقتصادی بودن، بسیار پرطرفدار نیز هستند. این نوع پرایمر که بر پایه سیلیکون و رزین اکریلیک است، باعث کاهش نفوذ رنگ بر سطح میشود.
پس از استفاده از این پرایمر، سطح برای بتونه کاری و رنگ آمیزی آماده میشود. این پرایمر بعد از اینکه خشک میشود، بی رنگ، شفاف و بدون بو است و سرعت خشک شدن بالایی دارد.
پرایمر پلی یورتان
همان طور که از اسم این پرایمر ها پیدا است، در ساختار آن ها پیوند یورتانی وجود دارد. پلی یورتان ها نیز بی رنگ هستند و به دلیل حلال بودن، از قدرت نفوذ بالایی برخوردارند. از این نوع پرایمر بیشتر برای سطوح فولادی و بتونی استفاده میشود.
پرایمر لاتکس
تولید چسب پرایمر لاتکس بر پایه استایرن بوتادین است و به همین دلیل دارای خواص چسبندگی بالا و قیمت ارزان هستند. مقاومت این چسب ها در برابر اکسیداسیون و روغن مناسب است. امولوسیون های آبی این چسب ها از امولوسیون های حلالی و ذوبی آن متداول تر هستند. پرایمر لاتکس در زمان اعمال، بی رنگ است اما بعد از خشک شدن به رنگ سفید تغییر میکند.
پرایمر چسب کاشی
تولید چسب پرایمر کاشی برای سطوح دارای جذب بالای آب ضروری است. این نوع پرایمر ها زیر مجموعه ای از پرایمر اکریلیکی هستند و به عنوان لایه ای با چسبندگی بالا بر روی دیوار های سیمانی استفاده میشود.
پرایمر بتن
تولید چسب پرایمر بتن به علت اینکه سازه های بتنی در معرض حملات شیمیایی و حرارتی قرار دارند بسیار مهم است. در قسمتی از سازه بتنی که در داخل خاک قرار دارد و بیشتر در معرض مواد خورنده است، باید از پرایمر بتنی استفاده شود؛ زیرا این پرایمر ها دارای ویژگی ضد خوردگی هستند. پرایمر بتنی دارای انواع پرایمر قیری، پرایمر اپوکسی، پرایمر کلتار و پرایمر اپوکسی پلیمری است.
پرایمر قیری
تولید چسب پرایمر قیری بر پایه قیر اصلاح شده است و به صورت محلول مشکی رنگ هستند که به علت ویژگی چسبندگی بالا، در سطوح فلزی و بتنی بسیار کاربرد دارند. از این ماده میتوان در تانکر های آب و لوله استفاده کرد. پرایمر قیری قابلیت اجرا شدن به روش سرد را دارد و غیر قابل اشتعال است.
پرایمر اپوکسی
در تولید چسب پرایمر اپوکسی از رزین اپوکسی استفاده میشود. این نوع پرایمر در برابر سایش مقاوم است و به عنوان پوششی در داخل لولههای آب کشاورزی و یا آب آشامیدنی استفاده میگردد.
پرایمر اپوکسی پلیمری
این نوع پرایمر در آب بندی بتن نقش چشم گیری دارد و در صنعت از پرایمر های اپوکسی پلی آمیدی و اپوکسی پلی آمینی بسیار استفاده میشود. پرایمر اپوکسی پلیمیر دارای چسبندگی زیادی است؛ به همین دلیل برای پوشش های بتنی گزینه مناسبی به حساب میآید.
پرایمر بتن کولتار
این نوع پرایمر ها بسیار انعطاف پذیر هستند و علاوه بر پوشش سطوح فلزی و بتنی، برای آب بندی مخازن و لوله ها نیز استفاده میشوند.
پرایمر در رنگ ساختمانی
اگر از پرایمر ها برای سطوح زیرآیند استفاده نشود، رنگ ها در طول زمان پوسته پوسته میگردند. هم چنین استفاده از پرایمر ها باعث بهبود چسبندگی رنگ به سطح میشوند. از رایج ترین پرایمر ها در صنعت رنگ میتوان به پرایمر اکریلیکی و پرایمر پلی یورتانی اشاره کرد.
پرایمر نقاشی ساختمان، نوعی چسب به حساب میآید که هنگامی که روی گچ اعمال بشود، سطح کار را جلا داده و برای بتونه و رنگ آماده میکند.
اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع چسب در صنایع چوب هستید به این صفحه مراجعه کنید.