مقالات
فروش انواع چسب صنعتی
فروش انواع چسب صنعتی
در این مقاله از اوکام درباره فروش انواع چسب صنعتی توضیح دادیم همراه ما باشید.
چسب ها یکی از ابزار های ضروری هستند که در انواع مختلف بهصورت روزمره در زندگی ما مورد استفاده قرار میگیرند. به غیر از نمونه هایی که همه افراد از آن استفاده میکنند، چسب های صنعتی هم یکی از اجزای اساسی در بخش تولید و صنعت به شمار میروند که با کارایی های متفاوت در صنایع تولیدی مورد استفاده قرار میگیرد. بنابراین در این بخش با لزوم فروش انواع چسب صنعتی، کاربرد و مزایای آن ها آشنا خواهید شد.
ما در مقاله های قبلی درباره تولید چسب گرما ذوب توضیح دادیم برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.
تولید چسب های صنعتی
اکثریت مردم که ارتباط نزدیکی با صنایع تولیدی ندارند، تنها چند نمونه چسب نواری، کاغذی، دوقلو، مایع یا فوری را میشناسند و مورد استفاده قرار میدهند. اما فروش انواع چسب صنعتی این موضوع را نشان میدهد که جایگاه آن ها در صنایع خاص مانند ساختمان سازی، خودرو سازی، کاغذ سازی و ... قابل انکار نیست. در تولید چسب های صنعتی نمیتوان دسته بندی دقیقی برای آن ها در نظر گرفت، اما انواع مختلفی از آن ها بر اساس میزان مقاومت و چسبانندگی در بازار موجود است که برخی از آن ها به شرح زیر است:
چسب قطره ای، پی وی سی، اپوکسی، آهن، گرما ذوب یا ذوب داغ، آکواریوم یا درزگیر، موکت، سنگ، چوب، بتن، مخصوص تولید لیبل، یک دو سه یا ترموپلاست و ...
پیشنهاد مطالعه : تولید انواع چسب
تولید کننده انواع چسب های صنعتی
امروزه نیاز صنایع مختلف به این گونه اتصال دهنده های شیمیایی بیش از گذشته بوده و کاربرد تخصصی آن ها توانسته است جایگزین بسیاری از اتصال دهنده های سنتی و قدیمی شود. برخی از صنایع استفاده کننده از این لوازم کاربردی بدین شرح است:
صنعت خودرو سازی، صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، صنعت سیمان، صنعت فولاد، صنعت برق و نیروگاهی، صنعت کشتی سازی و دریایی، صنعت کاغذ سازی، صنعت شیشه و فلزات، صنعت چوب و ...
فروش انواع چسب صنعتی با مقاصد متنوع و بر اساس نیاز مصرف کنندگان صورت میگیرد، اما اطلاع داشتن از کاربرد هر یک از آنها برای تولید کنندگان خالی از لطف نیست.
به عنوان مثال چسب سنگ بهمنظور چسباندن انواع سنگ ها به یکدیگر و در محیط هایی مانند حمام یا سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد. به همین دلیل مقاومت خوبی در برابر رطوبت، حرارت، دمای هوا و مواد اسیدی و فاضلابی دارد.
چسب یک دو سه با سرعت خشک شوندگی بالا به منظور تعمیرات جزئی در خودرو و یا لوازم خانگی مورد استفاده قرار میگیرد و به همراه اسپری مخصوص قدرت چسبندگی بسیار بالا و فوری دارد.
چسب چوب یکی از پرکاربرد ترین لوازم در صنعت چوب و مبلمان سازی است که قدرت چسبندگی بسیار خوبی دارد و پس از استفاده بی رنگ میشود. از طرفی در تعمیر لوازم چوبی در خانه هم میتوان از آن استفاده نمود.
چسب اپوکسی به دلیل قدرت چسبندگی بالا جایگاه بسیار خوبی در فروش انواع چسب صنعتی در صنایع مختلف به خود اختصاص داده است. از اپوکسی در صنعت خودرو سازی، کشتی سازی، هواپیمایی، شهر سازی و ایجاد خط عابر پیاده یا دست انداز و ... استفاده میشود. نمونه رایج اپوکسی به صورت دو قلو در دسترس عموم است که باید با نسبت تعیین شده با یکدیگر مخلوط شوند و در مدت زمان مشخصی قبل از خشک شدن برای چسباندن سطوح به یکدیگر مورد استفاده قرار گیرند.
چسب آهن در فروش انواع چسب صنعتی جایگاه پر استفاده ای دارد و بهمنظور چسباندن انواع فلزات، چرمهای طبیعی و مصنوعی، قطعات فلزی در کارگاه های مکانیکی، روکشهای پارچه و پلاستیک در خودرو، فوم ها و در مبلمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد. قدرت بسیار بالای چسبانندگی آن پس از 20 دقیقه که خشک میشود به خوبی مشخص میشود و سطوح مورد نظر را به هم متصل میکند.
چسب موکت برای چسباندن فرش، کف پوش و موکت به زمین استفاده میشود. بهطور کلی در فروش انواع چسب صنعتی، از این مایع چسبناک برای سطوحی که در معرض گرما و کشیدگی نباشند استفاده میشود و روش استفاده صحیح از آن بدین شکل است که سطح مورد نظر را با مایع چسبی آغشته میکنند و پس از 30 دقیقه استراحت سطح دیگر را بر روی آن میچسبانند.
در فروش انواع چسب صنعتی یکی از ملزومات پر استفاده، چسب بتن است که به منظور بالا بردن مقاومت بتن، آببندی و ترمیم بتن، جلوگیری کردن از ترک های بتن و از همه مهم تر بالا بردن میزان چسبندگی بتن تازه به بتن های قدیمی است که در کار های تعمیراتی بسیار پر استفاده است. امروزه کاربرد این ملزومات صنعتی بر کسی پوشیده نیست و علاوه بر موارد عنوان شده در ترمیم باند های فرودگاهی، استخر های بتنی، پل ها و ستون های بتنی و اغلب سازه های بتنی مورد استفاده قرار میگیرد.
اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره آلیاژهای پلیمری هستید به این صفحه مراجعه کنید.
مزایای چسب های صنعتی
یکی از عمده ترین مزایای قابل توجه این است که جایگزین بسیار کاربردی برای نمونه مشابه گیاهی و سنتی و یا حتی روش های قدیمی اتصال و مونتاژ شده است که همین امر باعث کاهش هزینه های جانبی و افزایش کیفیت محصول نهایی میشود. در ادامه برخی از مزایای قابل توجه ناشی از فروش انواع چسب صنعتی و استفاده از آن ها را خواهیم گفت:
- در روش های سنتی اتصال قطعات به یکدیگر که با استفاده از جوشکاری یا روشهای مشابه انجام میشد، تغییر شکل قطعات اجتناب ناپذیر بود که امروزه اینگونه تغییر فرم ها را نخواهیم دید.
- افزایش مقاومت قطعات و ابزار آلات در برابر فرسودگی و خوردگی مزیتی دیگری است که موجب بالا بردن کیفیت و طول عمر آن ها میگردد.
- اگر بخواهید قطعاتی را با سایز های مختلف و در جنس های متفاوت به یکدیگر متصل کنید، فروش انواع چسب صنعتی این اقدام را برای شما بسیار هموار کرده است.
- بر خلاف روش های قدیمی اتصال قطعات که بسیار زمانبر بود و به نیروی انسانی بیشتری نیاز داشت، با استفاده از این ترکیبات صنعتی سرعت مونتاژ همان قطعات بسیار بالاتر از قبل شده است. چه بسا با کیفیتی بالاتر از آنچه که پیش از این اتفاق میافتاد.
تنوع بالایی که در این ترکیبات شیمیایی چسبناک وجود دارد موجب شده است که برای اغلب امور تولیدی و تعمیراتی بتوان جایگزینی مناسب و مقرون به صرفه برای روش های قدیمی پیدا کرد. آگاهی یافتن از محصول مناسب با قدرت چسبندگی قابل قبول پیش از خرید، برای افرادی که قصد استفاده از آن ها برای مصارف صنعتی و تولیدی را دارند ضروری است.
کاربرد های اصلی چسب صنعتی
همانطور که پیشتر نیز اشاره شد تولید چسبهای صنعتی براساس کاربرد آن در صنایع مختلف صورت میپذیرد. گرچه هدف عمده تولید آن برای چسباندن سطوح مختلف است اما برای اهدافی نظیر درزگیری در مناطق مختلف، ممانعت از اکسیداسیون یا خوردگی، آببندی، عایق گرمایی و یا الکتریکی و ... نیز کاربرد فراوانی دارد. چسبهایی با کاربرد درزگیری عموماً برای پیوند سطوحی چون فلزات، پلاستیک، کامپوزیت، فوم، الستومر، محصولات چوبی، شیشهای و ... مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه به برخی از مهمترین کاربردهای آن در صنایع مختلف اشاره میگردد:
• ساخت و ساز: تولید کننده انواع چسبهای صنعتی، چسبهای متنوعی را برای نصب کفپوشها و دیوارپوشها، سرامیک، پنلهای کف و دیوار، کابینتسازی، موکت، تیرهای ساختمانی از پیش ساخته و ... روانه بازار میکنند تا بهطور وسیعی در صنعت ساختمانسازی مورد استفاده قرار گیرند.
• مصارف متفرقه: در تهیه لوازم وابسته به مد و سرگرمی، لوازم تزیینی، انواع نوشت افزار و ... نیز تولید چسبهای صنعتی صورت میپذیرد.
• بستهبندی محصولات: به وفور از انواع چسبهای صنعتی در کارتن سازی، انواع بستهبندیها، تولیدات یک بار مصرف، برچسبها، تولیدات سیگار و فیلتر و ... استفاده میشود.
• حمل و نقل: صنایع خودروسازی برای اتصال قطعات انواع ماشینها و صنایع هوایی و فضایی از انواع بسیار با کیفیت چسبهای صنعتی استفاده میکنند.
• اتصالات سخت: برای اتصالات ضدلرزش، صنعت مبلمان، تولیدات انواع کابینت و وسایل الکترونیکی نظیر تلویزیون نیز انواع چسبهای صنعتی کاربرد دارد.
• اتصالات غیر سخت: در تولیدات کفش، وسایل و تجهیزات ورزشی، چاپ کتب، فیلتر هوا، روغن و ... استفاده از چسبهای صنعتی رواج فراوانی دارد.
• پزشکی و دندان پزشکی: در انواع مختلفی از جمله چسبهای ساختاری، غیرساختاری و نیز حساس به فشار برای نیازهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
ساختار چسب های صنعتی
از مواد پلیمری بهعنوان مواد اولیه اصلی در تولید چسب های صنعتی استفاده میگردد. انواع چسب های طبیعی پیشتر از پلیمر های گیاهی نظیر نشاسته، دکسترین، کازیین و ... تهیه میشدند که البته امروزه کاربرد چندانی ندارند. در عوض استفاده از پلیمر های مصنوعی مانند اپوکسی، پلی اورتان، رزینهای آمینی، فنولی و سیلیکونی، نیوپرن، پلی سولفید، پلی وینیل استات، پلی اکریلیت و ... در ساخت چسب های صنعتی کاربرد وسیعی یافته است. در چسب های صنعتی، پلیمرها به کمک ایجاد پیوند های قوی کووالانسی به یکدیگر متصل میشوند و خاصیت چسبندگی را در چسبها ایجاد مینمایند. البته ماده مهم دیگری نیز در ساختار آن مورد استفاده قرار میگیرد که حلال نامیده میشود. این ماده، گرانروی را در چسب ایجاد مینماید. از دیگر مواد کاربردی نیز میتوان به ترکیبات پایدارکننده، مواد پرکننده، مواد ضدکف، ترکیبات تغلیظ کننده، مواد نرم کننده با عملکردهای گوناگون اشاره نمود.
بررسی انواع چسب صنعتی
بهطور کلی تولید کننده انواع چسب های صنعتی این مواد را براساس ترکیب شیمیایی مورد استفاده و یا مکانیزم آنها در چسباندن سطوح مختلف، طبقه بندی مینمایند. چسب های مخصوص آهن، کاغذ، شیشه، سنگ، چوب و ... از انواع سیلیکونی، اپوکسی و پلی اورتان بوده و از جمله پر کاربرد ترین و رایج ترین آنها عنوان میگردد. چسب های صنعتی براساس مولفه کاربرد نیز به دو گروه ساختاری و غیر ساختاری دستهبندی میشود. دسته اول برای اتصال اجزای تشکیل دهندهی سازه هایی که تحت نیروی زیاد قرار میگیرند، کاربرد دارند. این نمونه چسب ها میتوانند سطوح را با خاصیت چسبندگی بالا در کنار یکدیگر نگه دارند و در برابر نیرو های کششی، فشاری و یا نیز برشی مقاومت قابل توجهی از خود نشان دهند. اما از گزینه دوم برای اتصالات ضعیف و غیر محکم استفاده میشود که بدیهی است این اتصالات در برابر نیرو های خارجی مقاومت اندکی خواهند داشت. از جمله کاربرد های آن میتوان به نصب کفپوش، کاغذ دیواری، آببندی، بتونه کاری، مانع نفوذ گاز و ... اشاره نمود.
براساس ماده اولیه اصلی نیز تولید کننده انواع چسب های صنعتی به تهیه و عرضه آن میپردازند:
• چسب آپارات: از معروف ترین انواع موجود آن در بازار ایران میتوان به چسب TIP TOP اشاره نمود.
• چسب آناروبیک: از جمله پرمصرف ترین نوع آن میتوان به چسب های LOCTITE اشاره کرد.
• چسب اپوکسی: از مطرح ترین برند های این گزینه میتوان از چسب DEVCON نام برد.
• چسب های پلی اورتان: یکی از شناخته شده ترین برند ها در زمینه تولیدات این نوع چسب های صنعتی شرکت SOUDAL است.
• چسب های حرارتی یا RTV: از کاربردی ترین نوع آن میتوان به چسب های واشر ساز اشاره نمود.
• چسب سیلیکونی: این نوع چسب در صنایع بسیاری مانند ساخت آکواریوم و ... کاربرد دارد.
اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر درباره چسب هاتملت هستید به این صفحه مراجعه کنید.

دیدگاه شما درباره این محصول چیست ؟
شما می توانید در این بخش تجربیات و نظرات خود را با ما و کاربران ایران بالابر به اشتراک بگذارید.